<TABLE cellSpacing=1 cellPadding=2 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=m bgColor=#ffffff>
T The '06 GoBlueWolverine Recruiting Guide! </TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>0</TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>105</TD><TD class=m noWrap bgColor=#ffffff>
TomBeaver</TD><TD class=m noWrap align=middle bgColor=#ffffff>11/29/05 12:57:21 pm </TD></TR><TR><TD bgColor=#ffffff>
</TD><TD class=m bgColor=#ffffff>
OFFICIAL BIG TEN BOWL GAME PICKS 2005 [FONT=Verdana,Arial]
( [/FONT]
[FONT=Verdana,Arial]1[/FONT] [FONT=Verdana,Arial]2[/FONT][FONT=Verdana,Arial]
)[/FONT] </TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>23</TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>684</TD><TD class=m noWrap bgColor=#ffffff>
BIGTENBLUE</TD><TD class=m noWrap align=middle bgColor=#ffffff>12/28/05 1:31:01 pm
by: agarman</TD></TR><TR><TD bgColor=#ffffff>
Michigan-Recruiting-High School TV Shows: 12/20/05-12/31/05 </TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>0</TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>77</TD><TD class=m noWrap bgColor=#ffffff>
ErocWolverine </TD><TD class=m noWrap align=middle bgColor=#ffffff>12/20/05 5:54:56 am </TD></TR><TR><TD bgColor=#ffffff>
Early Poll: Rose Bowl - OSU vs. Notre Dame [FONT=Verdana,Arial]
( [/FONT]
[FONT=Verdana,Arial]1[/FONT] [FONT=Verdana,Arial]2[/FONT] [FONT=Verdana,Arial]3[/FONT] ...
[FONT=Verdana,Arial]5[/FONT][FONT=Verdana,Arial]
)[/FONT] </TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>82</TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>6287</TD><TD class=m noWrap bgColor=#ffffff>
MichiganMan113 </TD><TD class=m noWrap align=middle bgColor=#ffffff>12/29/05 12:50:36 am
by: RoyWilliamsCantCoverAnyone</TD></TR><TR><TD bgColor=#ffffff>
Guys I don't know how much more of this </TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>3</TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>116</TD><TD class=m noWrap bgColor=#ffffff>
MaizenBlueboy</TD><TD class=m noWrap align=middle bgColor=#ffffff>12/29/05 12:50:30 am
by: drlespaul</TD></TR><TR><TD bgColor=#ffffff>
Refs not biased </TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>8</TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>130</TD><TD class=m noWrap bgColor=#ffffff>
MaizenBlueboy</TD><TD class=m noWrap align=middle bgColor=#ffffff>12/29/05 12:50:30 am
by: MaizenBlueboy</TD></TR><TR><TD bgColor=#ffffff>
Give me a break, dont blame the refs! </TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>6</TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>154</TD><TD class=m noWrap bgColor=#ffffff>
dominicanthug</TD><TD class=m noWrap align=middle bgColor=#ffffff>12/29/05 12:50:28 am
by: 5ocbuck</TD></TR><TR><TD bgColor=#ffffff>
Carr should be gone!!!! </TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>0</TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>2</TD><TD class=m noWrap bgColor=#ffffff>
Maizerage333</TD><TD class=m noWrap align=middle bgColor=#ffffff>12/29/05 12:50:26 am </TD></TR><TR><TD bgColor=#ffffff>
You guys got robbed [FONT=Verdana,Arial]
( [/FONT]
[FONT=Verdana,Arial]1[/FONT] [FONT=Verdana,Arial]2[/FONT][FONT=Verdana,Arial]
)[/FONT] </TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>25</TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>441</TD><TD class=m noWrap bgColor=#ffffff>
mrfolks</TD><TD class=m noWrap align=middle bgColor=#ffffff>12/29/05 12:50:11 am
by: A1Duckfan</TD></TR><TR><TD bgColor=#ffffff>
OK...is there anyone who doesn't want a "red flag" </TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>2</TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>37</TD><TD class=m noWrap bgColor=#ffffff>
kearns28</TD><TD class=m noWrap align=middle bgColor=#ffffff>12/29/05 12:50:00 am
by: huskerbob</TD></TR><TR><TD bgColor=#ffffff>
Changes must be made </TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>6</TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>161</TD><TD class=m noWrap bgColor=#ffffff>
nez21</TD><TD class=m noWrap align=middle bgColor=#ffffff>12/29/05 12:49:21 am
by: spowart</TD></TR><TR><TD bgColor=#ffffff>
PARTYYYYYY!!!!!!!!!! </TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>2</TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>70</TD><TD class=m noWrap bgColor=#ffffff>
Braylon1</TD><TD class=m noWrap align=middle bgColor=#ffffff>12/29/05 12:49:19 am
by: michiganfan13</TD></TR><TR><TD bgColor=#ffffff>
Herbstreit is officially recruiting </TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>17</TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>491</TD><TD class=m noWrap bgColor=#ffffff>
doc4blu</TD><TD class=m noWrap align=middle bgColor=#ffffff>12/29/05 12:48:57 am
by: COTTERM</TD></TR><TR><TD bgColor=#ffffff>
For those w/ balls who are ready to see Carr leave... </TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>1</TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>56</TD><TD class=m noWrap bgColor=#ffffff>
michiganfan13</TD><TD class=m noWrap align=middle bgColor=#ffffff>12/29/05 12:48:42 am
by: nyisles72</TD></TR><TR><TD bgColor=#ffffff>
[email protected] </TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>2</TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>65</TD><TD class=m noWrap bgColor=#ffffff>
jason6998</TD><TD class=m noWrap align=middle bgColor=#ffffff>12/29/05 12:48:17 am
by: Jeromepc01</TD></TR><TR><TD bgColor=#ffffff>
3-2-3 </TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>2</TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>56</TD><TD class=m noWrap bgColor=#ffffff>
Wolverine</TD><TD class=m noWrap align=middle bgColor=#ffffff>12/29/05 12:48:04 am
by: nez21</TD></TR><TR><TD bgColor=#ffffff>
ECKER!!!! </TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>13</TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>308</TD><TD class=m noWrap bgColor=#ffffff>
luvthatcottageinnpizza</TD><TD class=m noWrap align=middle bgColor=#ffffff>12/29/05 12:47:54 am
by: mekman</TD></TR><TR><TD bgColor=#ffffff>
Sunbelt Coordinator of Football Officials e-mail address </TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>0</TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>14</TD><TD class=m noWrap bgColor=#ffffff>
chuckjax</TD><TD class=m noWrap align=middle bgColor=#ffffff>12/29/05 12:47:16 am </TD></TR><TR><TD bgColor=#ffffff>
screwball season </TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>0</TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>8</TD><TD class=m noWrap bgColor=#ffffff>
bigbabolat</TD><TD class=m noWrap align=middle bgColor=#ffffff>12/29/05 12:46:48 am </TD></TR><TR><TD bgColor=#ffffff>
CHOKE JOB U...another 4rth quarter collapse... </TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>4</TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>102</TD><TD class=m noWrap bgColor=#ffffff>
WolverineFever</TD><TD class=m noWrap align=middle bgColor=#ffffff>12/29/05 12:45:57 am
by: doc4blu</TD></TR><TR><TD bgColor=#ffffff>
CAN WE CUSS ON THIS BOARD? </TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>2</TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>38</TD><TD class=m noWrap bgColor=#ffffff>
woodson224blue</TD><TD class=m noWrap align=middle bgColor=#ffffff>12/29/05 12:43:39 am
by: Jeromepc01</TD></TR><TR><TD bgColor=#ffffff>
we got robbed - end of story </TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>0</TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>18</TD><TD class=m noWrap bgColor=#ffffff>
beechbaron</TD><TD class=m noWrap align=middle bgColor=#ffffff>12/29/05 12:40:53 am </TD></TR><TR><TD bgColor=#ffffff>
Oh..man, You guys got SCREWED OVER by the Refs BAD!!! </TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>2</TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>54</TD><TD class=m noWrap bgColor=#ffffff>
ReleaseTheBeast</TD><TD class=m noWrap align=middle bgColor=#ffffff>12/29/05 12:40:44 am
by: Jeembo</TD></TR><TR><TD bgColor=#ffffff>
Those Sun Belt Officials Absolutely SUCKED!!! </TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>2</TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>55</TD><TD class=m noWrap bgColor=#ffffff>
GSDGoBucks</TD><TD class=m noWrap align=middle bgColor=#ffffff>12/29/05 12:39:41 am
by: Nivek22</TD></TR><TR><TD bgColor=#ffffff>
Two things... </TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>1</TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>57</TD><TD class=m noWrap bgColor=#ffffff>
kearns28</TD><TD class=m noWrap align=middle bgColor=#ffffff>12/29/05 12:39:41 am
by: luvthatcottageinnpizza</TD></TR><TR><TD bgColor=#ffffff>
Michael Hart Michigan Career Over? </TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>8</TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>296</TD><TD class=m noWrap bgColor=#ffffff>
Michigan7777</TD><TD class=m noWrap align=middle bgColor=#ffffff>12/29/05 12:36:44 am
by: WolverineFever</TD></TR><TR><TD bgColor=#ffffff>
USC Fan here.. you guys got JOBBED big time </TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>6</TD><TD class=m align=middle bgColor=#ffffff>162</TD><TD class=m noWrap bgColor=#ffffff>
JamesHoffa</TD><TD class=m noWrap align=middle bgColor=#ffffff>12/29/05 12:33:51 am
by: wemustprotecthishouse</TD></TR><TR><TD bgColor=#ffffff>
Remember, your players got X-Box 360's for being there </TD></TR></TBODY></TABLE>